fbpx

De Tolplas

Recreatiepark aan het water, geweldig voor jong en oud!

Uw vakantiehuis op de Tolplas

Eerste nieuwe fase zojuist gestart

Uw eigen recreatiewoning

Op recreatiepark de Tolplas worden in de eerste nieuwe fase maximaal 40 vakantiewoningen gerealiseerd. Alle woningen staan op eigen grond. U bent dus eigenaar van zowel de woning als het kavel waarop de woning staat. Het is aan u of u de woning ter verhuur wilt aanbieden. U kunt gedeeltelijk, volledig of helemaal niet verhuren, die keuze maakt u zelf. 

Genieten in Twente

Waan u zelf in een andere wereld op het prachtige recreatiepark de Tolplas. Het recreatiepark is de ideale plek voor iedereen die wil onthaasten en zich thuis voelt in de landelijke omgeving van het mooie Twente. Of u nu met familie, vrienden, uw gezin of gezellig met z’n tweetjes bent, onze vakantiewoningen bieden alle luxe en comfort die men zich wensen kan. Met de Tolplas als middelpunt zijn de luxe vakantiewoningen ideaal gesitueerd, waarvan de meeste met een prachtig uitzicht over het water. 

Faciliteiten op het park

Kom dineren in de bistro

Restaurant en bar

Op het park bevindt zich het sfeervolle parkrestaurant met een oud-Hollands bruin café . Hier wordt u ontvangen met de “Twentse gastvrijheid” terwijl u geniet van een heerlijk bistro buffet. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht over het water van de Tolplas.
Op de prachtige, aan het water gelegen terrassen kunt u op en top ontspannen met een hapje en een drankje. Het terras heeft uitzicht op de speeltuin, dus ook aan de kleintjes is gedacht.

Openingstijden Horeca

  • maandag 16.00 uur tot einde
  • di t/m wo gesloten
  • do 16.00 uur tot einde
  • vr 14.00 uur tot einde
  • za 14.00 uur tot einde
  • zo 12.00 uur tot einde

Verhuurorganisatie

Als u eigenaar bent van een recreatiewoning op resort de Tolplas kunt er voor kiezen om uw vakantiewoning ter verhuur aan te bieden. Natuurlijk is verhuren niet verplicht maar als u kiest voor de verhuur is het fijn te weten dat uw woning in goede handen is bij onze verhuurpartner Roompot Vakanties. Zij zijn specialist in het aanbod van korte vakanties, weekend en midweek verhuur van vakantiewoningen en dragen zorg voor een professionele afhandeling van het verhuur proces. 

TOLPLAS VAKANTIEWONINGEN

Bel ons op
+31 (0)546 726 800

Adres:
Hexelseweg 80, 7645 AM – Hoge Hexel

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 17.00
Bezoeken op afspraak, ook in het weekend

Bezoek de Tolplas

U bent van harte welkom om de modelwoning te bezoeken. Wilt u een afspraak maken voor een bezoek, neem dan a.u.b. contact met ons op via het contactformulier of bel met Tel.

info@tolplasverkoop.nl

+31 6 23 18 73 60

Hexelseweg 80, 7645 AM – Hoge Hexel

Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur

 

Modelwoning bezoeken? Maak dan a.u.b. een afspraak voor een bezichtiging.
Wij  zijn ook in het weekend op afspraak beschikbaar.

 

Investeer in een vakantiehuis op de Tolplas

 

 

Neem contact met ons op

SOORT GEBRUIK

INFORMATIE & AFSPRAAK MAKEN

TYPE WONING