fbpx

De Tolplas

Geweldig gelegen in het prachtige Twente!

Uw vakantiehuis op de Tolplas

Kom naar Twente

Recreatiepark de Tolplas ligt op een kleine 10 minuten rijden van Almelo in de gemeente Hoge Hexel/ Hellendoorn. Het park ligt aan een grote recreatie- en surfplas van ruim 6 ha. Een heerlijke plek voor jong en oud om lekker te ontspannen, te zwemmen en te genieten van allerlei waterpret. Vergeet ook niet om uw hengel mee te nemen, want u heeft zomaar beet!

Wandelen en fietsen

Alle vakantiewoningen op het park liggen aan of nabij het water van de Tolplas. De prachtige ongerepte natuur van de naastgelegen natuurgebieden ‘het Wierdense veld’ en Nationaal Park ‘de Sallandse Heuvelrug’ doen u alles vergeten. Trek er te voet of met de fiets op uit om de prachtige omgeving te verkennen. Met het uitgebreide fiets- en wandelroute netwerk in Twente is er altijd wel een route die bij u past.

Genieten in Twente

Twente, een regio waar u moeiteloos elk besef van de tijd verliest. Te midden van deze historische grond, buurtschappen en uitgestrekte heidevelden, ligt ons prachtige park met vakantiewoningen “de Tolplas”.

omgeven door water en groen

Toplocatie in Twente

Vakantiewoningen omringd door natuur

Wie op zoek is naar een vakantiewoning in een gebied dat in niets lijkt op de overbevolkte, hectische randstad, is van harte welkom in het mooie Twente.
Lijkt u dat wat? Dan doet u er goed aan eens af te reizen naar dit mooie stukje Nederland, veelvuldig betiteld als “de tuin van Nederland”. De Tolplas ligt vlakbij de bekende attractieparken Avonturenpark Hellendoorn en Ponypark Slagharen, omarmd door heide, bos en vennen. Een omgeving waar de fiets en wandelschoen het meest geschikte vervoermiddel zijn.
Adembenemend natuurschoon met prachtige vergezichten, dat is wat u aantreft in de nabije omgeving van de Tolpas.

TOLPLAS VAKANTIEWONINGEN

Bel ons op
+31 (0)546 726 800

Adres:
Hexelseweg 80, 7645 AM – Hoge Hexel

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 17.00
Bezoeken op afspraak, ook in het weekend

Bezoek de Tolplas

U bent van harte welkom om de modelwoning te bezoeken. Wilt u een afspraak maken voor een bezoek, neem dan a.u.b. contact met ons op via het contactformulier of bel met Tel.

info@tolplasverkoop.nl

+31 6 23 18 73 60

Hexelseweg 80, 7645 AM – Hoge Hexel

Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur

 

Modelwoning bezoeken? Maak dan a.u.b. een afspraak voor een bezichtiging.
Wij  zijn ook in het weekend op afspraak beschikbaar.

 

Investeer in een vakantiehuis op de Tolplas

 

 

Neem contact met ons op

SOORT GEBRUIK

INFORMATIE & AFSPRAAK MAKEN

TYPE WONING