fbpx

Kies voor variabel rendement

Verhuur via Roompot Vakanties

Fiscale voordelen

De verhuur van een vakantiewoning wordt met BTW belast. U heeft recht op teruggave van betaalde BTW over de aankoopwaarde van de vakantiewoning en de inrichting. Ook kunt u de door u betaalde BTW over het onderhoud en exploitatiekosten retour ontvangen. Dit geldt voor zowel zakelijke als particuliere investeerders. Indien u de woning tevens privé gebruikt, wordt van u verwacht dat u deze periodes verrekend met de teruggevorderde omzetbelasting.

Zorgeloos genieten

Het beheer is in handen van Recreatiepark de Tolplas. Zij zijn uw aanspreekpunt als het gaat om de verhuur van uw vakantiewoning en dragen zorg voor het onderhoud van het park en de tuinen van de woningen. De medewerkers van het parkbeheer zijn 365 dagen per jaar aanwezig op het park en zorgen voor een veilige, schone, goed onderhouden omgeving waar u zorgeloos van uw bezit kunt genieten.

Voor de huur en verhuur van uw vakantiewoning kunt u bij hen terecht, zij hebben een eigen website boordevol informatie en een online boekingsmodule om uw vakantiewoning te kunnen huren. Zij werken voor een optimale bezettingsgraad van uw vakantiewoning samen met Roompot Vakanties. Wilt u meer weten over de omgeving, zij vertellen het u graag!
Het parkbeheer staat garant voor een hartelijke gastvrije ontvangst voor u, uw gasten en huurders.

Verhuur door Roompot vakanties

Roompot Vakanties is een leidende aanbieder van vakantieparken en actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. Roompot Vakanties biedt haar trouwe gasten aantrekkelijke vakantiebestemmingen in Nederland en Duitsland, zowel aan de kust als in het bos. Er is een sterke aanwezigheid van parken in de provincie Zeeland, en een gevarieerd aanbod aan vakantieparken in een aantrekkelijke natuurlijke omgeving in het binnenland.

Aantrekkelijke rendement

Uit onderzoek van diverse reis aanbieders blijkt dat men tegenwoordig meerdere keren per jaar op vakantie gaat en dan kiest voor een kort verblijf zoals bijvoorbeeld een lang weekend of een midweek. Vakantie in eigen land is zeer populair bovendien wordt de regio Twente veel bezocht door Duitse toeristen uit het Ruhrgebied. Door de per regio wisselende vakantieperiodes in Nederland en Duitsland wordt het hoogseizoen verlengd, wat zorgt voor een positieve uitwerking op de huuropbrengsten. Door de huidige lage rente standen kan het investeren in een vakantiewoning voor de verhuur een aantrekkelijk alternatief zijn voor bijvoorbeeld banksparen.

Welke belasting box?

In het geval u de vakantiewoning als particulier aankoopt, valt de investering onder Box 3. U betaalt dan vermogensrendementsheffing over de WOZ-waarde van uw vakantiewoning. Wat betreft de huuropbrengsten, deze worden in Box 3 niet belast.

ROOMP0T RESORT

AANTREKKELIJK RENDEMENT

 

 

 

 

 

FISCALE VOORDELEN

 

 

 

 

 

ZORGELOOS GENIETEN

 

 

 

 

 

TOLPLAS VAKANTIEWONINGEN

Bel ons op
+31 (0)546 726 800

Adres:
Hexelseweg 80, 7645 AM – Hoge Hexel

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 17.00
Bezoeken op afspraak, ook in het weekend

Bezoek de Tolplas

U bent van harte welkom om de modelwoning te bezoeken. Wilt u een afspraak maken voor een bezoek, neem dan a.u.b. contact met ons op via het contactformulier of bel met Tel.

info@tolplasverkoop.nl

+31 6 23 18 73 60

Hexelseweg 80, 7645 AM – Hoge Hexel

Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur

 

Modelwoning bezoeken? Maak dan a.u.b. een afspraak voor een bezichtiging.
Wij  zijn ook in het weekend op afspraak beschikbaar.

 

Investeer in een vakantiehuis op de Tolplas

 

 

Neem contact met ons op

SOORT GEBRUIK

INFORMATIE & AFSPRAAK MAKEN

TYPE WONING