fbpx

Disclaimer

Lees onze disclaimer

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door Tolplasvakantiewoningen met de grootste zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Tolplasvakantiewoningen verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Tolplasvakantiewoningen worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Tolplasvakantiewoningen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Tolplasvakantiewoningen aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Tolplasvakantiewoningen door derde partijen verstrekte opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Tolplasvakantiewoningen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Tolplasvakantiewoningen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Tolplasvakantiewoningen worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Tolplasvakantiewoningen uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Tolplasvakantiewoningen worden onderhouden wordt afgewezen.
Tolplasvakantiewoningen behoud zich het recht om de inhoud van de website van Tolplasvakantiewoningen en de tekst van deze disclaimer op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen.

Email Disclaimer
De informatie verzonden met dit bericht is uitsluitend bestemd voor degene aan wie het is geadresseerd en kan vertrouwelijke en/of privacy gevoelige informatie bevatten. Als u niet de geadresseerde van dit bericht bent, is het niet toegestaan die informatie te gebruiken, te verspreiden of daaraan op enigerlei wijze bekendheid te geven. Mocht u dit bericht abusievelijk hebben ontvangen, dan verzoeken wij ons daarvan onmiddellijk in kennis te stellen en dit bericht onverwijld te vernietigen.

Tolplasvakantiewoningen staat niet in voor het bij de ontvanger juist en volledig overkomen van de informatie verzonden met dit bericht, noch voor hierbij overgebrachte virussen.

TOLPLAS VAKANTIEWONINGEN

Bel ons op
+31 (0)546 726 800

Adres:
Hexelseweg 80, 7645 AM – Hoge Hexel

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 17.00
Bezoeken op afspraak, ook in het weekend

Bezoek de Tolplas

U bent van harte welkom om de modelwoning te bezoeken. Wilt u een afspraak maken voor een bezoek, neem dan a.u.b. contact met ons op via het contactformulier of bel met Tel.

info@tolplasverkoop.nl

+31 6 23 18 73 60

Hexelseweg 80, 7645 AM – Hoge Hexel

Maandag t/m Vrijdag: 09.00 tot 17.00 uur

 

Modelwoning bezoeken? Maak dan a.u.b. een afspraak voor een bezichtiging.
Wij  zijn ook in het weekend op afspraak beschikbaar.

 

Investeer in een vakantiehuis op de Tolplas

 

 

Neem contact met ons op

SOORT GEBRUIK

INFORMATIE & AFSPRAAK MAKEN

TYPE WONING